Den glada kanalen

Program

Välkommen att utforska Radio Krokoms populära utbud av radioprogram – likt ett kruskalas så finns här något för alla. Vilket program är din favorit?

TIPS – MISSA INGET: Håll dig bekvämt uppdaterad om våra radiosändningar – prenumera på vår  tablå-kalender i din egen Google-kalender så har du alltid info om våra sändningar tillgängliga och missar inget! Du kan sedan bocka i och bocka ut tablån de dagar du vill se den eller inte vill se den. 

Våra sändningar

Lyssna på Radio Krokom 📻

Välkommen att lyssna på Radio Krokoms sändningar direkt här på hemsidan genom att trycka på ▶️ i vår nya RADIOSPELARE här nedan. Vill du hellre lyssna genom din traditionella radio så möt oss i etern genom att ratta in oss på någon av följande radiokanaler:

Något för alla

Våra program

Välkommen till den glada kanalen!

Välkommen att utforska Radio Krokoms populära utbud av radioprogram – likt ett kruskalas så finns här något för alla. Vilket program är din favorit?

Radio Krokom är en lokal jämtländsk radio med ett varierat utbud – här kan du höra din granne bli intervjuad eller höra rockorkestern i byn blir spelad.

Radio Krokom drivs av den ideella föreningen Krokomsbygdens Kulturella Radioförening. Studion är belägen i Kaxås bygdegård i Offerdal och vi har idag tre sändare med den fjärde är på gång. Du kan numera också lyssna på våra sändningar direkt på denna hemsida i vår radiospelare.

Prenumerera på vår tablå-kalender i din egen Google-kalender så har du alltid info om våra sändningar tillgängliga och missar inget!

Tänk in Radio Krokom i din verksamhet. Vi vill vara en kugge i bygdeutvecklingen och en samarbetspartner för kommunikation så vi välkomnar dig som företagare eller förening att bli sponsor och anlita oss för radioreklam!

Kaffepaus och Förmidda' hos Radio Krokom. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Förmidda’

Förmidda’ är ett direktsänt program där du kan höra intervjuer och inslag, blandat med musik. På fredagar har du även chans att önska Din favoritlåt! Det kan också vara tävlingar och annat skoj i Förmidda’.

Läs mer »
Jazzkvarten och trummor. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Jazzkvarten

Radio Krokoms egen “Leif Smoke Rings Anderson” Sven Rydell plockar fram godbitarna från jazzens underbara värld i programmet Jazzkvarten. Det blir både lokala och internationella stjärnor som du får avnjuta i Jazzkvarten som sänds på tisdagar kl. 11 med repris lördagar kl. 10.

Läs mer »
Kommunfullmäktige Krokoms kommun. Foto © Radio Krokom.
Program
Radio Krokom

Kommunfullmäktige

I Radio Krokom kan du i direktsändning följa kommunfullmäktigemötena i Krokoms kommun. Vill man istället lyssna i efterhand så finns den senaste sändningen här nedan och där kan du klicka på respektive punkter på dagordningen och lyssna på de frågor som intresserar dig mest. 

Läs mer »
Dragspel i dragspelsväskan. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Låtar ur Dragspelsväskan

Radioprogrammet Låtar ur Dragspelsväskan är en riktig långkörare i Radio Krokom som har varit med från starten 2004. Producent är Åke Bengtzon som är en stor förkämpe för “Gla’ musik”.

Läs mer »
Våfflor och brunost. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Musikkrysset

Välkommen att vara med i Musikkrysset som sänds onsdagar jämna veckor med repris udda veckor, båda gångerna kl. 17. Kryssplanen hittar du HÄR ››

Läs mer »
Gitarr. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Popoppitopp

Popoppitopp är Radio Krokoms egna topplista som varit i etern sedan 2005 och sänds torsdagar kl. 16 med repris lördagar och måndagar. Producent och programledare är Peter Starkman. 

Läs mer »
Radio Krokoms RadioLotteri. Foto @Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Radiolotteriet

RadioLotteriet startade i november 2004 och har varit igång sedan dess. Överskottet av lotteriet går till driften av Radio Krokom. Förutom att du har chans att vinna fina priser så ser du även till att vår gemensamma kanal finns att lyssna på!

Läs mer »
Musikarkiv med bara bra musik. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Veckans musikgäst

Veckans musikgäst är ett program där en person från någon by inom Krokoms Kommun önskar sin musik och berättar lite om sig själv. En intressant fördjupning om både personen och bygden.

Läs mer »
Offerdals Hembygdsgård i vinterskrud. Foto © Kjell-Erik Jonasson.
Program
Radio Krokom

Vi och vår hembygd

I programserien “Vi och vår hembygd” får vi träffa föreningsmänniskor och eldsjälar som brinner för sin hembygd.  Vi får ta del av föreningens historia, nutid och framtid.  Innehållet är dynamiskt och formbart.

Läs mer »